Uitloggen
Via het menu van je avatar; de sessie van elke browser duurt 30 dagen.
Uitloggen
- 1Open het menu van je avatar (rechtsboven).
- 2Klik op de laatste rij, in het rood: Uitloggen. Je komt terug op de startpagina.
Uitloggen geldt alleen voor de browser waarin je het doet; een niet-afgesloten sessie verloopt vanzelf na 30 dagen. Er is nog geen knop «alle sessies afsluiten»: vermoed je ongewenste toegang, schakel dan de tweestapsverificatie in en neem contact met ons op.
Gerelateerde artikelen
Was dit artikel nuttig?
Niet opgelost? Schrijf ons via Contact of ga terug naar het Helpcentrum.

