BernuviaBernuvia

Je abonnement annuleren

Annuleer wanneer je wilt: er wordt niets meer afgeschreven en je blijft verkoper tot de al betaalde datum.

Annuleren

  1. 1Klik in Abonnement, kaart Verkoperslidmaatschap, op de rode knop Abonnement annuleren.
  2. 2Bevestig met de tweede klik: Zeker weten? Bevestigen.
  3. 3Klaar: er wordt niets meer afgeschreven en je blijft verkoper met alles werkend tot de datum die je al hebt betaald (de widget «Volgende afschrijving» heet dan «Verkoper tot»).

Vóór die datum kun je je bedenken met Nu heractiveren, zonder opnieuw te betalen. Op de datum zelf worden je templates verborgen op de marketplace, net als bij wanbetaling — zonder verwijderd te worden — tot je heractiveert.

Niet opgelost? Schrijf ons via Contact of ga terug naar het Helpcentrum.